Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Vittel-Eau-Minerale.jpg

In het hartje van de levendige natuur

Het natuurlijk mineraalwater van Vittel® zit al duizenden jaren van nature boordevol vitaliteit* en het is puur en uniek dankzij de weg die het aflegt door het grondgebied van de Vogezen. Deze lange reis start in het hartje van de weelderige en gevarieerde natuur van het bassin van Vittel, een harmonieuze mengelmoes van duizenden planten- en dierensoorten. Vervolgens gaat deze reis verder langs de ondergrondse rotsen, waar het water in contact komt met de kenmerkende mineralen van de regio. Een reis van enkele jaren waarin het water op natuurlijke wijze wordt verrijkt met een unieke combinatie van mineralen en een heerlijke uitgebalanceerde smaak, voordat het wordt gebotteld aan de bron, zodat het al zijn eigenschappen kan behouden.

Dagelijkse natuurlijke bron van vitaliteit

Het natuurlijk mineraalwater van Vittel® is bij elke slok een bron van verfrissing voor lichaam en geest en het reist met u mee, waar u ook bent, waar u ook wilt. Het nodigt u uit om het beste te halen uit elk moment. Tijdens het sporten, op kantoor, aan tafel of tijdens uw verplaatsingen... De verschillende formaten passen zich aan al uw behoeften aan.

Vittel-eau-gamme

Wist u dat? 
De flessen van 75 cl met sportdop bestaan voortaan uit 100% gerecycleerd plastic (rPET)! De flessen van 33 cl en 50 cl bestaan al voor 35% uit dit materiaal en we stellen alles in het werk zodat tegen 2025 ook de andere formaten uit het gamma voor minstens 35% uit dit materiaal zullen bestaan. Gerecycleerd PET is PET dat al eerder werd gebruikt, vervolgens werd gesorteerd, ingezameld en getransformeerd tot een nieuw materiaal, namelijk herbruikbaar plastic. En al onze flessen zijn 100% recycleerbaar! 
Laten we samen werken aan de circulaire economie: als onze plastic flessen op de juiste manier worden gesorteerd, zijn het waardevolle grondstoffen en niet louter afval. Denk aan sorteren... Wij zien erop toe dat onze flessen worden gerecycleerd zodat ze een tweede leven krijgen!

Vittel-Eau-Bouteille-Verre

Samenwerking met de gastronomische keuken sinds 1854

Het natuurlijk mineraalwater van Vittel® heeft al lange tijd zijn plaats op de tafels van foodies en fijnproevers veroverd. Dit succes is te danken aan de uitgebalanceerde combinatie van mineralen die het gehemelte op de degustatie voorbereidt en alle smaken van de gerechten naar boven haalt. Het water reinigt het gehemelte tussen elke hap zonder de smaak van het eten te overheersen en laat de subtiele smaken van de gerechten tot hun recht komen. Vittel® houdt van de gastronomische keuken en liefhebbers van de gastronomische keuken houden van Vittel®.

Beschermde bron

Bodembescherming, zuiver water: het gaat ons allemaal aan!

Vittel-source-preservee-push_0.jpg

* Water draagt bij tot de instandhouding van de normale fysische en cognitieve functies. Drink minstens 2 liter water per dag, in welke vorm dan ook.