Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vittel-Infusion-Maison-citron

Knowhow die is geïnspireerd op “homemade”

Het geheim van Vittel® & Bio Fruit Infusie? Een uniek proces dat is geïnspireerd op “homemade" principes: een koude infusie van volledige biologische vruchten om alle smaken op natuurlijke wijze te extraheren. 
En omdat de beste dingen tijd vragen, laten we ons fruit langzaam infuseren…

Vervolgens mengen we deze zachtjes geïnfuseerde vruchten met het natuurlijk mineraalwater van Vittel® en voegen we er biologische rietsuiker aan toe!

Vittel-Fruits-Bio-fraises

Echt fruit!

U ziet het misschien niet, maar het fruit is wel degelijk aanwezig! 

Een concreet voorbeeld? Elke fles van 1 liter Vittel® Bio Aardbei Infusie bevat vier mooie aardbeien uit biologische landbouw die worden geteeld in de volle natuur, onder de zon en zorgvuldig zijn geselecteerd. En in een fles van 1 liter Vittel® Bio Citroen-Munt Infusie? Een mooie biologische citroen, natuurlijk.

Vittel-Fruits-Bio-Infuses_1.jpg

Aan u de keuze

De zachte Vittel® & Bio Aardbei Infusie voor de liefhebbers van ronde en gastronomische smaken of de verkwikkende Vittel® & Bio Citroen-Munt Infusie voor de liefhebbers van een zure toets. 

Genieten maar!

Vittel-Fruit-bio-video

Beschermde bron

Bodembescherming, zuiver water: het gaat ons allemaal aan!

	Vittel-source-preservee-push_0.jpg

* Water draagt bij tot de instandhouding van de normale fysische en cognitieve functies. Drink minstens 2 liter water per dag, in welke vorm dan ook.