Vittel-Infusion-Maison-citron

Knowhow die is geïnspireerd op “homemade”

Een concreet voorbeeld? Elke fles van 1 liter Vittel® Bio Framboos & Zwarte Bes Infusie zetten we 2 tot 3 mooie frambozen en ongeveer 20 zwarte bessen uit biologische landbouw die worden geteeld in de volle natuur, onder de zon en zorgvuldig zijn geselecteerd.

En in een fles van 1 liter Vittel® Bio Citroen-Munt Infusie? Een halve citroen en een muntblad, ook organisch, natuurlijk.

Vittel-Fruits-Bio-framboises

Echt fruit!

U ziet het misschien niet, maar het fruit is wel degelijk aanwezig! 

Een concreet voorbeeld? Elke fles van 1 liter Vittel® Bio Aardbei Infusie bevat vier mooie aardbeien uit biologische landbouw die worden geteeld in de volle natuur, onder de zon en zorgvuldig zijn geselecteerd. En in een fles van 1 liter Vittel® Bio Citroen-Munt Infusie? Een mooie biologische citroen, natuurlijk.

Vittel-Fruits-Bio-Infuses_1

Aan u de keuze

De lekkere Vittel® Bio Framboos & Zwarte Bes voor de liefhebbers van ronde, gastronomische noten, of de verkwikkende Vittel® Bio Citroen & Munt voor degenen die de voorkeur geven aan zure accenten.

Geniet ervan!

Beschermde bron

Bodembescherming, zuiver water: het gaat ons allemaal aan!

Vittel-source-preservee-push_0.jpg

* Water draagt bij tot de instandhouding van de normale fysische en cognitieve functies. Drink minstens 2 liter water per dag, in welke vorm dan ook.